logo_tekenen

Zelf een eigen logo maken

Een eigen logo maken hoeft niet duur te zijn. Je kunt al gebruik maken van professionele diensten voor een voordelige prijs! Onze diensten en prijzen zijn afhankelijk van klant tot klant en daarom bieden wij u de scherpste prijs.

Een eigen logo maken, hoe doet u dat?

U kunt uw eigen logo maken door contact met ons op te nemen. Onze grafisch vormgever heeft natuurlijk wat meer informatie nodig voordat hij of zij begint met het ontwerpen van uw logo. Zo kan het gebeuren dat u een logo nodig heeft voor uw bedrijf of uw vereniging. Daarom moeten wij eerst wat meer te weten komen over uw bedrijf of vereniging, voordat wij beginnen met het ontwerpen van uw eigen logo.

Ook zijn er soms bepaalde kleuren die een klant wil gebruiken of vermijden. Dit wordt uiteraard ook besproken met de grafisch vormgever voordat hij of zij uw eigen logo gaat maken. De grafisch vormgever zorgt ervoor dat uw logo uw vereniging of bedrijf correct vertegenwoordigt en helpt hierbij ook bij de ontwikkeling van uw huisstijl. Dit zorgt voor een zekere herkenbaarheid.

Natuurlijk heeft u al een klein beetje een idee hoe u uw logo eruit wilt laten zien, door middel van een schets of een idee in uw hoofd. Wij proberen dat zo goed mogelijk te illustreren tot een logo.

Hoeveel kost een eigen logo maken?

Een eigen logo maken hoeft niet duur te zijn. Grafisch Ontwerpbureau ON wil beschikbaar zijn voor alle klanten en dus niet alleen grote bedrijven. De prijs is afhankelijk van de technieken die gebruikt worden bij het ontwikkelen van het logo en de tijd die de logo ontwerper nodig heeft om uw logo te ontwerpen. Het ontwerpen van een logo, kost gemiddeld tussen de 80 – 120 euro excl. btw.

U ziet het. Een eigen logo maken hoeft zeker geen onmogelijke opdracht te zijn. Door gebruik te maken van onze professionele diensten bent u in geen tijd in het bezit van een leuk, innovatief en professioneel logo. Wilt u via ons een eigen logo maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u heel graag verder!