Webdesign

Webdevelopment | Zoekmachine optimalisatie (SEO) | Social Media marketing |

Een website is uw online visitekaartje. Wij hebben de kennis in huis om uw website op de juiste manier te bouwen en in de markt te zetten. Voor zowel desktop computers, tablet en telefoons zodat ze overal te goed en duidelijk te bekijken zijn.

video en film producties

Niet alleen gevonden worden..

Het design van uw website is een heel belangrijk element dat bezoekers op grote wijze beïnvloedt. Tijdens het ontwerpen van uw website houden wij sterk rekening met verschillende factoren, zoals User Experience ook wel “Gebruikerservaring” genoemd, SEO beter bekend als “zoekmachine optimalisatie” en herkenbaarheid met uw logo, kleuren en uitingen. De bezoekers zijn uw uiteindelijke klanten en moeten hierom goed kunnen navigeren op uw website, de website herkennen en deze moet ook gevonden worden.

 

De basis van een website begint bij navigatie. Uw bezoekers moeten zonder obstructies door uw website kunnen navigeren om de gewenste informatie te vinden. Wij maken eerst een concept van de sitemap op de website en stellen op basis hiervan de navigatiestructuur van uw website samen. Ook passen wij uw website zo aan dat het binnen de huisstijl van uw bedrijf valt.

Webdevelopment bij ON

Voor het technische gedeelte van een website maken wij gebruik van HTML5 en CSS3. Door middel van basing en slicing zetten wij het ontwerp vanuit Photoshop om in programmeertaal. Zo kunnen wij uw website op technisch vlak volledig online krijgen.

 

Tijdens het ontwerpen en bouwen van uw website maken wij uw website gebruiksvriendelijk voor smartphone- en tabletgebruikers maken. Dit word ook wel responsive webdesign genoemd, dit betekend dat uw klanten uw website ook kunnen bekijken op hun telefoon en tablet zonder dat de website zijn kracht verliest.

 

Daarnaast zijn er nog tal van opties mogelijk voor uw website zoals verschillende opdracht/bestel/reserveer formulieren, deze kunnen worden gebruikt en worden ontvangen in uw mailbox of reserveringssysteem. Mogelijkheid tot het plaatsen van filmpjes, slideshows, productpagina’s en meer verschillende mogelijkheden.

 

Naast het ontwerpen van de website leveren wij ook de service om uw computer en telefoon volledig in te stellen zodat uw e-mail kunt ontvangen en uw website kunt bij houden vanaf huis/kantoor.

webdesign reponsive
webdesign zoekmachine seo

Zoekmachine optimalisatie en internet marketing

Om gerichte bezoekers op uw website te krijgen kunnen wij u ook adviseren in de internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Wij starten hierbij met een keywoord onderzoek om te kijken welke termen uw doelgroep invult om u te vinden. Door middel van speciaal programma zullen wij uw website hoger in Google en Bing krijgen.

 

Wij kunnen meerdere vormen van internet marketing voor u uitvoeren. E-mail marketing en content marketing zijn twee vormen van lange termijn internet marketing waarmee wij u graag van dienst zijn. Voor conversie optimalisatie en Social Media marketing staan wij ook altijd voor u klaar.

Nieuwe website of redesign? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u interesse in een nieuwe website om uw bedrijf beter op de kaart te zetten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij ON grafisch ontwerpbureau. Vermeld uw wensen en contactgegevens en wij zullen u een vrijblijvende offerte toesturen.

 

Wij zijn gevestigd in Katwijk aan zee en actief in de regio Duin-Bollenstreek, Leiden en Wassenaar. Vele bedrijven uit nabijgelegen plaatsen als Noordwijk, Voorhout, Lisse en Oegstgeest gingen u al voor.

Staat uw plaats er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online en offline ambities.

contact of offerte