Over ons

Ouderwets! In service, kwaliteit en prijs!

Over ON

ON is een grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in OFFLINE en ONLINE media. ON bestaat uit een groep van jonge professionals die verschillende disciplines in huis hebben. Wij werken aan oplossingen voor de zzper, starter, kleine en grote bedrijven met een online of offline ambitie. Wij richten ons op uw positionering binnen de markt waarbij wij samen met u alle doelen realiseren.

Oplossingen kunnen in de vorm van websites, grafisch ontwerp, applicaties, drukwerk, videoproducties of marketingcampagnes. Wij bekijken wat uw wensen zijn en adviseren u over de in te zetten oplossing. Bij ons wordt u begeleid door een persoonlijke projectmanager die een brede kennis heeft van het vakgebied.

Drukwerk0%
Social Media0%
Consulting0%
SEO SEA0%

Onze werkwijze

Wij zijn klein maar hebben verstand van zaken! Het internet, sociaal-media en bouw-technieken veranderen elke dag keer op keer.

Daarom luisteren, denken, delen en staan voor uw klaar..
Wij geven graag tips, brengen graag ideeën en werken graag dingen met/voor u uit…

 • Concept

  Uw heeft een idee, samen werken wij dit uit door middel van vragen en voorbeelden.

 • Schets/Preview

  Van deze vragen en voorbeelden word een "concept" gemaakt, deze alvast een indicatie geeft van wat er moet gaan komen.

 • Maken

  Van "concept" naar product, uw idee word langzaam uitgewerkt tot een tastbaar/klikbaar geheel.

 • Fijn tuning

  Samen met u lopen wij het gehele product nog even door: kleuren, uitlijning, typ fouten en anderen aanpassingen. Zodat het product voldoet aan uw wensen.

 • Gefeliciteerd

  Gefeliciteerd! van een idee tot ontwerp..

Professioneel

Het draait alleen maar om geld verdienen, service is tegenwoordig ver te zoeken en als u een beetje service wilt dan betaalt u de jackpot.

 

Steeds vaker horen wij mensen/klanten/bedrijven klagen over de slechte service die bedrijven tegenwoordig leveren. Dit vinden wij erg jammer, en eigenlijk schamen wij daar ons best een beetje voor. Want was het is het voor moeite om even een website tekst aan te passen? Een extra product toe te voegen? Of even vertellen op een website dat een winkel “op vakantie” is?

 

Wij vinden dit jammer, wij vinden het ook jammer dat mensen niet snel genoeg reactie krijgen of zelfs helemaal niet. Wij van ON proberen op werkdagen, binnen 24 uur reactie te geven. En moeten wij even wat uitzoeken? Of weten wij direct het antwoord niet? Dan laten wij dit weten, en laten we u niet 1 week lang zonder antwoord zitten.

 

Daarnaast werken wij met moderne, software en lezen wij tijdschriften en vakbladen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de programmeer talen, grafische programma’s en internet ontwikkelingen.

Persoonlijk

Persoonlijk, wat is tegenwoordig persoonlijk? Wilt u met u voornaam worden aangesproken? Wilt u graag weten met wie u te maken heeft en niet elke keer 20x alles uitleggen aan verschillende mensen tot u de juiste persoon te pakken heeft? Wilt u graag dat eerlijk word verteld hoe het zit i.p.v. een pakket of een “oplossing” te worden aangeboden?

 

Bij ON bent u aan het goede adres.. Wij luisteren, denken, delen, maken en staan voor u klaar. Wij streven erna om een reactie te geven binnen 24 uur, u heeft één aanspreekpunt zodat u niet alles 10x hoeft uit te leggen. En u weet hoe u deze persoon kunt bereiken via e-mail, telefoon of Whatapp. Wij vertellen u ook graag hoe het echt in elkaar zit, ook al worden wij er niet beter, rijker of groter van.

 

Wij zijn ON een full service ontwerpbureau, die u helpt met uw drukwerk, internet, sociaal-media of enige andere oplossing die wij als ontwerpbureau kunnen bieden. Daarnaast adviseren, analyseren en optimaliseren wij. Ook zijn wij duidelijk en leggen onderwerpen graag simpel uit zodat u weet waar wij over praten.

134

Koppen met koffie

75

Afgeleverde projecten

258

Windows crashes

15

#1 posities op Google