Grafisch Ontwerp

Logo | Visitekaartje | Huisstijl | Folder | Flyer | Promotiemateriaal

Hoe wil je met jouw bedrijf opvallen? Het belangrijkste is opvallen met een uniek concept. Dit kan in de vorm van een flyer, poster, banner, visitekaartjes of bijvoorbeeld autobestickering. Maar ook met een unieke en passende huisstijl. Bij ON is het allemaal mogelijk.

Grafisch Ontwerp

Van idee tot drukwerk

Grafisch ontwerp kan op talloze manieren verspreid worden. Met onze ontwerpstudio kunnen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen van drukwerk als promotie voor uw bedrijfsactiviteiten. Wij zetten ons in om uw drukwerk op de juiste manier te ontwerpen en maken een design op basis van uw wensen op en geleverde promotiemateriaal. Voor het ontwerp van documenten, reclame-uitingen en briefpapier kunt u altijd bij ons terecht. Zo helpen wij u tegen een voordelige prijs een mooi ontwerp te realiseren om uw promotie te starten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

ON kan alles op het gebied van drukwerk voor u opmaken, van flyers tot visitekaartjes en van autobestickering tot roll-up banners. Dankzij ons snelle ontwerpteam en hoge kwaliteit krijgt u altijd het juiste resultaat. Op basis van uw wensen stellen wij een plan van aanpak (PvA) samen zodat wij de ontwerpopdracht volledig naar wens uitvoeren.

Heeft u nog geen ideeën voor een ontwerp? Geen probleem. Bij ons kunt u ook terecht voor advies voor het ontwerp van uw logo en huisstijl.

Grafisch Ontwerp - Wat kunnen wij betekenen?
grafischontwerp gaan wij te werk

Hoe gaan wij te werk?

Met een modern ontwerp kunt u de identiteit van uw bedrijf versterken. Een combinatie van de juiste kleuren, beeld- en tekstelementen bepaalt hoe uw drukwerk eruit ziet. Dankzij onze expertise in deze velden kunnen wij uw uw drukwerk exact maken zoals u het voor ogen heeft.

 

Drukwerk ontwerp begint bij het beschrijven van uw wensen. In dit eerste gesprek luisteren wij naar de wensen die u heeft bij uw nieuwe ontwerp en schetsen wij in ons hoofd een eerste concept.

 

Op basis van uw wensen en het beeld in ons hoofd stellen wij een eerste concept op. Dit concept biedt een globale vertoning van uw toekomstige drukwerk en wordt verduidelijkt op basis van uw feedback. Na het concept zullen wij de drukwerk verder uitwerken. Wij houden hierbij rekening met alle wensen die u vooraf heeft genoemd zodat wij een passend ontwerp maken voor uw bedrijf. Door het gebruik van verschillende kleuren en beelden kunnen wij een volledige schets van uw ontwerp creëren en u een blik laten werpen op hoe uw ontwerp er uit gaat zien.

 

Met de concept in handen starten wij aan de uitwerking van uw drukwerk. Wij leveren het drukwerk aan in verschillende bestanden zodat u deze kunt gebruiken voor uw briefpapier, flyers, e-mails en talloze andere communicatie- en promotiemiddelen. Wanneer u hier zelf geen kennis van heeft kunnen wij ook u hier ook bij assisteren.

Uw logo laten ontwerpen of een huisstijl laten maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u interesse in een nieuw logo of nieuwe huisstijl om uw bedrijf beter op de kaart te zetten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij ON grafisch ontwerpbureau. Vermeld uw wensen en contactgegevens en wij zullen u een vrijblijvende offerte toesturen.

 

Wij zijn gevestigd in Katwijk aan zee en actief in de regio Duin-Bollenstreek, Leiden en Wassenaar. Vele bedrijven uit nabijgelegen plaatsen als  Noordwijk, Voorhout, Lisse en Oegstgeest gingen u al voor.

Staat uw plaats er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online en offline ambities.

contact of offerte