Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale kapper bent of een wereldwijde speler. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt! Heeft u nog geen huisstijl? En vind u het moeilijk een keuze te maken? Wij hebben er enkele te koop.

tekoop complete huisstijl

Een complete huisstijl, incl. domeinnaam

Een huisstijl bestaat niet alleen uit het ontwerpen van een logo of visitekaartje, maar uit een compleet pakket.
De inhoud van het pakket ziet er als volgt uit:

  • Logo ontwerp
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Website
  • Internet domein
  • SEO-pakket small

Een compleet pakket zonder onnodige kosten

In tegenstelling tot vele andere aanbieders van huisstijl pakketten geef wij u de mogelijkheid om zelf uw drukker uit te zoeken. Andere partijen drijven onnodig de prijs op door bij hun favoriete drukker uw huisstijl te laten drukken.

 

Als u uw bij ons een complete huisstijl afneemt, zorg wij ervoor dat uw huisstijl wordt opgeleverd zodat u deze één op één kunt aanleveren bij een drukker van uw keuze! Heeft u geen favoriete drukker of wilt u uw vingers hier niet aan branden? Dan verzorg ik het werk voor u! Uiteraard zonder extra kosten!

 

Dat is niet de enige assistentie die u kunt verwachten. Daarnaast helpen wij ook graag bij het maken van de juiste keuze omtrent de mogelijkheden op het gebied van drukwerk, de afweging om full-colour of PMS te drukken en het bepalen van de ideale papiersoort voor uw huisstijl.

tekoop_kosten
tekoop_huisstijl_tuinsspecialist

Tuin-Specialist.nl

Deze website is ideaal voor de beginnende hovenier, met een pakkende naam en logo.
Zoals de naam al doet vermoeden, is de website tuin-specialist.nl geschikt voor bedrijf dat zich bezig houd met onderhouden, verzorging, aanleg of verkoop van tuinen of planten.

 

Naast het pakkende logo, de mooie website en domeinnaam beschikt deze huisstijl over het standaard pakket huisstijl. Deze zullen natuurlijk worden aangepast aan de wensen van de koper.

 

De vraagprijs voor deze complete huisstijl is 1950,- excl. btw.Wilt u meer informatie? Neem dat contact met ons op via de contactpagina.

Taxi020.nl / Taxi070.nl

Dit domein komt van een taxi bedrijf met grote plannen, helaas is dit project in de koelkast gezet en staan de domeinen nu te koop. Het gaat om de domeinnamen: taxi020.nl en taxi070.nl

 

Beide domeinen, zijn nooit gebruikt dus er zit geen historie aan vast met een ander taxi bedrijf. En zijn uitermate geschikt voor een beginnend taxi bedrijven in Amsterdam en Den Haag.

 

De prijs voor de domeinnaam taxi020.nl bedraagt; 650,- excl. BTW.
De prijs voor de domeinnaam taxi070.nl bedraagt; 450,- excl. BTW.

 

Wilt u meer informatie? Neem dat contact met ons op via de contactpagina.

taxi-020

Opzoek naar een complete huisstijl? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u interesse in een complete huisstijl om uw bedrijf beter op de kaart te zetten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij ON grafisch ontwerpbureau. Vermeld uw wensen en contactgegevens en wij zullen u een vrijblijvende offerte toesturen.

 

Wij zijn gevestigd in Katwijk aan zee en actief in de regio Duin-Bollenstreek, Leiden en Wassenaar. Vele bedrijven uit nabijgelegen plaatsen als Noordwijk, Voorhout, Lisse en Oegstgeest gingen u al voor.

Staat uw plaats er niet bij? Geen probleem! Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online en offline ambities.

contact of offerte